Ik geef les op elektrische en akoestische gitaar, maar ook op meer specifieke instrumenten zoals flamenco- en basgitaar. Het spreekt vanzelf dat op ieder instrument de bijbehorende stijlen aan bod komen. Ik heb gemerkt dat veel leerlingen het leuk vinden om met verschillende soorten muziek in aanraking te komen. Dat kan pop, rock of blues zijn, maar ook flamenco of klassieke muziek. Of nog weer iets anders, dat hangt van jou af.
Welke stijl je ook wil leren, de basis is altijd dezelfde. Je vingers moeten soepel en ontspannen de weg leren vinden op de snaren. Je wil de gitaar leren kennen en je moet een gevoel voor maat en ritme ontwikkelen. Noten leren vind ik belangrijk, maar niet onmisbaar. Het is trouwens niet zo moeilijk als het lijkt. Uiteraard werk je ook met tabs en leer je akkoorden spelen.

Voor diegene die dat wil, besteed ik veel aandacht aan improvisatie en/of compositie. Daarom kun je ook les krijgen in muziektheorie. Voor de heel serieuze leerling bestaat er tevens de mogelijkheid om solf├Ęgeles te nemen. Voor aankomende muziekstudenten bied ik voorbereidende lessen aan voor het toelatingsexamen van het conservatorium.

Maar het hoeft niet zo ingewikkeld te zijn. Als jij alleen maar wat meer wil weten over toonladders of akkoorden, ben je bij mij ook aan het juiste adres.